Маршрут

Програма

 • Продължителност:

  18 дни/ 16 нощувки
 • Държави:

  Бразилия
  Аржентина


 • Рио де Жанейро
  Игуасу
  Буенос Айрес
 • По време на тази екскурзия ще видите:

Защо да изберете тази програма?

 • При ранно записване до 31.05.2024 г. специална отстъпка от 200 лева!
 • Водач от България с многогодишен опит в Бразилия и Аржентина, познаващ в детайли културата и особеностите на страните от Латинска Америка;
 • Прекрасен сезон за посещение – през лятото, когато дните са дълги и слънчеви;
 • Специално подбрани и проверени от нас хотели 3* и 4*;
 • Включено ранно настаняване със закуска при пристигане в Рио де Жанейро;
 • Включено посещение на Санта Тереза и разглеждане на цветния квартал с емблематичния трамвай, който минава по Акведукта на Лапа в Рио де Жанейро;
 • Включено посещение на водопадите Игуасу и среща с великолепните папагали и тукани в Птичия Парк;
 • Посещение на Национален парк Огнена Земя и пътуване с Влака до Края на света;
 • Посещение на ледника Перито Морено – най-впечатляващият в цяла Патагония;
 • Включено Шоу с вечеря в престижния танго клуб La Ventana в Буенос Айрес;

 

Ден 1 /16.02.2025, неделя / София – Рим
Излитане от летище София в 17:50 ч. за Рим. Кацане в Рим в 18:45 ч. Продължение за Рио де Жанейро в 21:50 ч. Продължителност на дългия полет 12 часа и 25 минути.

Ден 2 /17.02.2025, понеделник / Рио де Жанейро
Кацане в Рио де Жанейро в 06:05 ч. Посрещане и трансфер до хотел Novotel Leme 4*. Ранно настаняване, време за освежаване и закуска.
Днес ще се изкачим лифт до върха на природния феномен Захарната глава – поредното насищане на сетивата с незабравими гледки. Рядко има места, където красотата на природата толкова перфектно да се допълва със сътвореното от човешки ръце, но в Рио ще усещате тази симбиоза на всяка крачка. Захарната глава е висока 396 м и се намира в началото на залива Гуанабара. Различни легенди се свързват с името на тази красива скала, а тя продължава да омагьосва посетителите с фантастични гледки. Най-популярна за „сладкото име“ е историята, свързана с бума на производство на захарна тръстика през 16-18 век, когато получената захарна смес била складирана в калъпи, приличащи на формата на скалата.
Следобеда ще посетим цветния квартал Санта Тереза с емблематичния трамвай, който ще ни качи на Акведукта на Лапа. По улиците на Санта Тереза и малкото площадче Ларго до Гимараеш времето бавно тече… Санта Тереза е артистичното сърце на Рио и очарова посетителите със своите стръмни калдъръмени улички, весели графити, оживени ресторанти, улични барове, занаятчийски магазинчета, студия, галерии на художници и огромни колониални имения, строени през 18 и 19 в. за заможните бразилски фамилии. Кварталът е разположен върху хълм с централно местоположение, с благоприятен климат и приятен бриз, който разхлажда горещите летни дни. На върха на този хълм са две от забележителностите в Санта Тереза: Паркът на Руините с фантастична гледка на 360о и Чакара до Сеу – Музеят на Кастро Мая, потънал в зеленината на поддържаната тропична градина. За последно този ден си оставяме за разглеждане емблематичните Стълби на Селарон с многобройните цветни мозайки. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 3 /18.02.2025, вторник / Рио де Жанейро
Целодневна екскурзия, разкриваща историята и съвремието на „Града на чудесата“. Този ден ще се докоснем до красотата и съкровищата на Рио: от цветните стенописи, въплатили духа и веселието на кариоките, през помпозния рококо интериор на старата кралска църква и тишината на португалските книгите до неофутуристичния шедьовър на Калатрава – една мечта за живот, посветен на опазването на нашата планета…  Денят ни започва с изкачване до 705 м на най-известната планина в Рио де Жанейро – Корковадо с емблематичната статуя на Исус Христос Изкупителя, която от октомври 1931 г., с разперени ръце посреща и благославя хората в многомилионния град. Изкачването с влакчето ще ни покаже смайващи гледки към красивото Атлантическо крайбрежие, гъстата тропична гора, гранитното сърце на планината и многобройните квартали наоколо. Ще имате време да си направите незабравими снимки, да влезете в параклисчето, изградено в основата на статуята, както и да си купите нещо за спомен от многобройните сувенири, изкушаващи посетителите.
Включен обяд в местен ресторант. Продължаваме обиколката с разглеждане на историческата част на града с модерната Катедрала, известното Кафене Коломбо, Кралската библиотека за Португалска литература, Площад XV, Двореца Тирадентес (отвън), сградата на бившия Кралски дворец, Арката Телес, Старата Катедрала, Музеят на Бъдещето (отвън), Стенописите на Кобра и др. Връщане в хотела. Нощувка.
Вечерта по желание организирано посещение на един от най-ярките нощни клубове Rio Scenarium, където ще се насладите на еклектичната атмосфера, ще пиете кайпириня и ще може да потанцувате под горещите латино ритми. Нощувка.

Ден 4 /19.02.2025, сряда/ Рио де Жанейро
Закуска. Свободно време за почивка, плаж и разходки из прекрасния град. По желание – посещение на съседния град Нитерой, откъдето ще се насладите на фантастичните гледки към планинските върхове на Рио. Наричат Нитерой „Градът на усмивките“, но той не е само усмихнати лица, тук ще усетите още спокойната атмосфера, ще видите красивите плажове и най-вече ще се докоснете до модерното изкуство, благодарение на Оскар Нимайер. Често за гениалния архитект казват, че той е Бразилия – в неговите проекти са вплетени формите на релефа, а творенията му впечатляват и провокират както самата страна. Ще разгледаме Музея на съвременното изкуство. Футуристичната сграда е завършена през 1996 г. и често я наричат „космическо творение“ и „летяща чиния“. Едни от най-ценните и незабравими „експонати“ вътре са отраженията на Захарната глава и на Корковадо в стъклената фасада. Крепостта Санта Круз допълнително ще ни омагьоса с гледки към Рио. Датира от 1555 г. и е основното фортификационно съоръжение в залива, а днес е действащо съоръжение и се охранява от щаба на Артилерийската дивизия. Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Свободно време за вечерна разходка по Копакабана за последен коктейл „кайпириня“ на брега на океана. Нощувка.

Ден 5 /20.02.2025, четвъртък/ Рио де Жайнеро – Игуасу
Закуска. Трансфер до летище и полет за Игуасу в 15:35 ч. Кацане в Игуасу в 17:50 ч. Посрещане, трансфер и настаняване Eco Cataratas 4*.
Вечерта по желание вечеря и фолклорно шоу с участници от цяла Латинска Америка в огромния ресторант Рафаин Катаратас. Тук ще наблегнете на първокласната бразилска скара и ще имате възможност да опитате традиционни деликатеси и многобройните местни салати, основни ястия и десерти. Нощувка.

Ден 6 /21.02.2025, петък/ Игуасу
Закуска в хотела. Днешният ден е посветен на разглеждане на природния феномен водопадите Игуасу. По желание и при ясно време ще направим полет с хеликоптер над водопадите. Следва посещение на Птичия парк на Игуасу, който отблизо ще Ви покаже голяма част от екзотичните птици в света и най-вече туканите и пъстрите папагали ара. Продължаваме с разглеждане на водопадната редица от бразилска страна. По време на разходката ни ще бъдете напълно погълнати от магията на водата, тук стихията е толкова зрелищна и мощна, че никога не може да си я представите – Игуасу трябва да бъде видян и преживян! Точно пред нас се намира прочутото Дяволско гърло, но то рядко се вижда, защото мъгла и водни пръски го покриват с плътна пелена.
По желание за най-големите авантюристи се предлага на място Макуко Сафари с лодка – едно преживяване с много адреналин, което буквално ще Ви вкара под струите на водопадите. Банските и доброто настроение са задължителни!  Връщане в хотела и нощувка.

Ден 7 /22.02.2025, събота/  Игуасу – Буенос Айрес 
Закуска. Освобождаване на стаите. Денят ни започва с посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай и продължаваме към аржентинската страна на водопадите Игуасу. Точно през средата на река Игуасу минава държавната граница между Аржентина и Бразилия и този ден ще посетим каскадата Дяволското гърло, за да се любуваме на приказния водопад от горна страна. Накрая на тура ни очаква придвижване по мостове над самата река, които ще ни доближат най-близо до това чудо на природата и ще надзърнем в пропастта, оформена от силата на водата. 80% от водопадната редица се намира от аржентинска страна, но бразилците пък от своя страна претендират за най-хубавите панорамни гледки. Коя страна и кой водопад е най-красив ще оставим да прецените Вие… Полет до Буенос Айрес в 17:05 ч. Кацане в Буенос Айрес в 19:05 ч. Трансфер до хотел 725 Continental 4*+. Настаняване и нощувка.

Ден 8 /23.02.2025, неделя/ Буенос Айрес
Закуска. Днес се отправяме да опознаваме великолепния Буенос Айрес – започваме с пешеходна разходка в цветния квартал Ла Бока, родното място на тангото и фото стоп пред стадиона Ла Бонбониера на Бока Хуниорс, един от двата най-важни стадиони в Буенос Айрес, чийто възпитаник е и Марадона. Продължаваме към Пуерто Мадеро, старото пристанище, днес превърнало се в най-скъпия квартал на града с отлични ресторанти и гледка към канала. Ще спрем на площад Пласа де Майо с прочутата Каса Росада и сградите на Катедралата, Кметството и Националната банка. Оттук се отправяме по Северния диагонал към най-широкият в света булевард „Девети юли“. Ще видим и красивия площад Конгресос, където се намира Парламентът на Аржентина. Следват елегантните квартали Реколета и Палермо, ще спрем за снимки при паметника на Сан Мартин и при Ла Флор – съвременна метална инсталация, наподобяваща цвете, което отваря и затваря листата си, обърнато към слънчевата светлина. Връщане в хотела.
Вечерта посещение на фантастично танго шоу в клуб La Ventana – задължително мероприятие, което ще ви разкрие тайната на виртуозното танго. Включени са вечеря, напитки и трансфери. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /24.02.2025, понеделник/ Буенос Айрес – Ушуая
Закуска. Трансфер до летището за полет до Ушуая в 08:45 ч. и кацане в 12:25 ч. Ушуая е любимо градче, сякаш излязло от цветна пощенска картичка, примамващо посетителите си с „белите“ нощи, с приказните залези, ранните изгреви и зашеметяващото нощно небе. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Canal Beagle 4*. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 10 /25.02.2025, вторник/ Ушуая 
Закуска. Посещение на Национален парк Огнена Земя с историческия Влак до края на света. Ще видим езерата Асигами и Рока, както и Зелената лагуна със залива Лапатая. Името на архипелага е дадено от първите европейски изследователи, предвождани от Магелан, които в непрогледния нощен мрак по височините край корабите си забелязали големи пламтящи огньове. Те били запалени от коренните жители на племенните групи Она и Ямана – първите обитатели на тази отдалечената и сурова земя. Днес Националният парк опазва склоновете на Андите, заети от патагонска гора и субантарктическа нискостеблена и храстова растителност. Горите на Огнена земя са изключително интересни, защото дърветата растат силно наклонени на една страна, поради честите ураганни ветрове. На тези географски ширини вятърът може много бързо да развие скорост от 100 км/ч. Местните ги наричат „дървета-флагове“, защото много точно показват преобладаващата посока на ветровете. Бързи потоци, водопади и ледници допълват красотата на парка и оставят безмълвни посетителите на това природно чудо. Районът е обитаван от магеланов кълвач, кондор, южен папагал, гуанако, патагонска лисица, патагонска гъска и речна видра. Интересен факт е, че канадският бобър е привнесен тук в началото на 19 век. Опитали са се да го развъждат за кожи, но днес огромните му популации причиняват доста щети на местната природа тъй като той няма врагове и се размножава бързо.
По желание опознаването на тази далечна земя може да продължи и по море с круиз в канала Бийгъл. Това е най-добрият начин да видите морската фауна и многобройния птичи свят, който живее по крайбрежието и върху малките островчета в протока. Очакваме да се срещнем с морски лъвове, делфини, пеликани, корморани, буревестници, албатроси и ще видим червено-белия фар Les Eclaireurs от 1920 г., който напомня за легендарния Фар на Края на света на остров Естадос, спасил живота на много мореплаватели и приключенци.
Връщане в хотела. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 11 /26.02.2025, сряда/  Ушуая
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до долината Карбахал и езерата Ескондидо и Фагнано. Този ден отново ще се потопите в необятната природа на юга. Езеро Фагнано е едно от най-големите в Южна Америка, дълго 100 км. Оттук ще наблюдавате драматичните пейзажи на величествените Анди и техните най-южни разклонения и върхове. Ще видите места, толкова отдалечени от нашия съвременен свят, където си дават среща могъщите природни стихии. Ще посетите ранчо Ла Кармен, където ще опитате вкусното им агнешко.
Следобед връщане в Ушуая и свободно време за разходка. Ще ви очароват стръмните улички, магазините за сувенири и оживените заведения на фона на заснежените върхове на планинската верига Мартиал. Ушуая възниква като колония на затворници от Патагония, докарани с кораби, за да работят в дърводобива и дървопреработването на о. Огнена Земя. Със собствените си ръце те построили основите на града, пътищата и ж.п. линията на Влака до края на света. Повече за тяхната историята може да научите от експозициите в популярния Исторически музей, който се помещава в сградата на бившия затвор. В същата сграда днес се разполагат още Музея за Морско изкуство и Антарктическият Музей. Няма нищо по-приятно от това да си изберете уютно ресторантче и да се насладите на вечерта с чаша аржентински малбек или торонтес и порция кралски рак – прекрасен завършек на наситения с емоции ден. Нощувка.

Ден 12 /27.02.2025, четвъртък/ Ушуая – Ел Калафате
Закуска. Свободно време, за да си вземете сбогом с „Кралицата на Юга“. Трансфер до летището и полет за Ел Калафате в 10:15 ч. Кацане в 11:35 ч., посрещане, трансфер и настаняване в хотел Quijote 3*. Ел Калафате е градче, разположен на брега на езерото Аржентино в южната част на аржентинска Патагония. Името му идва от бодлив местен храст с виолетови плодове, който расте наоколо. Местните разказват, че опитате ли калафате пак ще се върнете в Патагония. Може да си купите сушени плодове, бонбони или сладко от вкусния плод или пък да пробвате в някой местен бар коктейла калафате сауър, който е вариация на традиционното чилийско писко сауър. Свободно време за вечеря в някое от местните ресторантчета и разходка по главната улица. Нощувка.

Ден 13 /28.02.2025, петък/ Ел Калафате – Лос Гласиарес – Перито Морено
Закуска. Отпътуване за Национален парк Лос Гласиарес, който е на 75 км от хотела. По пътя ще се насладите на невероятните панорами, които тази неопитомена земя може да ви предложи – безкрайни патагонски степи, редуващи се с Магеланова гора. Ще видите и ще ви разкажем за някои от най-специфичните за района представители на флората и фауната. Ще спрем на две места – при езерото Аржентино и на „Завоя на въздишките“, за да може да направите своите най-хубави снимки – при ясно време пред очите ви се откриват главозамайващи гледки, така характерни за планинската снага на Андите.
Днешният ден ще го посветим изцяло на „Краля на ледниците“ в Патагония – фантастичния Перито Морено. Той е част от списък на ЮНЕСКО като едно от  чудесата на Земята – това е единственият ледник в света, който не се отдръпва, а напротив увеличава размерите си с всеки изминал ден. Носи името на аржентинския географ и изследовател Франсиско Морено от 19 в. и е част от Южнопатагонския леден щит, състоящ се от 48 ледника. Това е третият по големина резервоар на питейна вода на Земята след Антарктида и Гренландия. Гледката към него ще ви изпълни с възторг и възхищение – никога преди не сте били толкова близо до ледена маса с подобни размери. На слънцето Перито Морено сияе в ослепително бяло, примесено със сивосините нюанси на фирна. Ледникът ще ви притегли като магнит и ще искате да го изследвате още и още… Той ще събуди приключенеца във вас и ще вдигне адреналина ви. Точно затова имате възможност да отидете още по-близо и да се докоснете до него като се включите в минитрекинг по леда или като си изберете разходка с корабче. Докато се разхождате по многобройните панорамни площадки може да имате късмет и да станете свидетели на рядка природна картина, която всички очакват с нетърпение – понякога огромни ледени блокове се откъсват от глетчера и с грохот се разбиват в тюркоазено сините води на езерото. Гарантираме ви, че този звук е толкова запомнящ се и омагьосващ, че още дълго ще ехти в съзнанието ви… Връщане в Ел Калафате, свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 14 /01.03.2025, събота/ Ел Калафате
Закуска и свободно време. По желание лежерна еднодневна екскурзия с катамаран по езерото Аржентино, за да видите плаващите айсберги и ледниците Онели, Спегацини и Упсала. Упсала е типичен долинен ледник и дори е по-голям от Перито Морено, но за разлика от него Упсала постоянно се отдръпва. По време на тура е включен обяд и разходка по брега.
За по-активните предлагаме и еднодневна екскурзия до Ел Шалтен с възможност за минитрекинг и наблюдение на великолепния масив на върховете Фиц Рой (3405 м) и Маунт Торре (3102 м). Денят започва с отпътуване на север първо по панорамния път край  езерото Аржентино, а после край река Леона и историческата страноприемница Ла Леона, построена от датските имигранти семейство Дженсън през 1894 г. Историята разказва, че точно на това място Франсиско Морено бил нападнат и ранен от пума, а през 1905 г. трима чужденци отседнали в страноприемницата и останали почти месец в пустошта преди да продължат към чилийската граница. По-късно местната полиция показала на г-н Дженсън снимки на издирвани престъпници и той разпознал кои били неговите гости – Буч Касиди, Сънданс Кид и съпругата му Етел Плейс, които се приютили тук след като обрали Лондонската банка на Рио Гайегос. Известният уругвайски бандит Асенсио Брунел също се подвизавал в този район – той яздил без седло, облечен в кожа от пума и се хранел със сурово месо. Асенсио имал славата едновременно на Робин Худ и на Били Хлапето и безславно намерил своя край в една престрелка между ветерани преселници. Пейзажите по-пътя стават все по-диви и е много вероятно да срещнете стада от диви гуанако, зайци и др. Ще посетите 20-метровия водопад Чорило дел Салто и ще имате възможност да се изкачите до панорамната площадка на Лос Кондорес. Имате включен обяд в местен ресторант в планинското градче Ел Шалтен. Връщане в Ел Калафате. Нощувка.     

Ден 15 /02.03.2025, неделя/ Ел Калафате – Буенос Айрес
Закуска в хотела. Свободно време.  Трансфер до летище и полет до Буенос Айрес в 10:40 ч. Кацане в Буенос Айрес в 13:40 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел 725 Continental 4*+. Свободно време за разходка и вечеря. Нощувка.

Ден 16 /03.03.2025, понеделник/ Буенос Айрес
Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Буенос Айрес. Най-европейската столица в Латинска Америка има наситен културен живот и безкрайни възможности за разходки, хранене и пазаруване. Ние препоръчваме да влезете в някое от очарователните кафенета като историческото Тортони; да чуете уличните изпълнители по търговската улица „Флорида”; да видите красивите фрески в престижния шопинг център „Галериас Пасифико“; да разгледате великолепните имения около площад „Сан Мартин”; да посетите един от многото музеи за изкуство и да пробвате местната кухня в някой от ресторантите на Пуерто Мадеро. Тук ви очакват футуристичния „Мост на жената”, сътворен от именития испанец Калатрава и фрегатата „Сармиенто”, известна със своите десетки околосветски пътешествия и превърната в музей. Може да се разходите и в романтичната Розова градина и близките Японска и Ботаническа градини. Отбийте се за снимки и в прочутата книжарница Ел Атенео, номинирана през 2008 г. от британската медия „Гардиан“ за най-красивата в света. Тя елегантно се помещава в сградата на бившия театър Гран Сплендид, запазвайки оригиналната фасада, фрески и архитектура.
По желание, еднодневна екскурзия с ферибот до столицата на Уругвай Монтевидео или екскурзия с ферибот до Колония де Сакраменто, част от културното наследство ЮНЕСКО. Доминиран от своите големи съседи Бразилия и Аржентина, Уругвай е сравнително малко посещавана от туристите страна, но пък си заслужава да се докоснете и до него в това свое пътешествие. Така в платното на спомените си ще добавите още един щрих от цветната палитра на Латинска Америка. Атмосферата на Монтевидео е спокойна, настроението на града напомня това на Френската Ривиера – широки булеварди, зелени палми и красиви исторически сгради. Еднодневната екскурзия включва обяд и туристическа обиколка на столицата на Уругвай: Площада на Независимостта, Парламента, театър Солис, елитния квартал Карраско, крайбрежния булевард с красивата плажна ивица и шопинг център „Пунта Каретас“.
Бившата португалска територия Колония де Сакраменто еIt is the oldest town in Uruguay and capital of the departamento of Colonia . най-старият град в Уругвай и столица на област Колония сIt has a population of 21,714 (2004 census). население от около 130 000 души. Градът е известен със своя запазен исторически облик от времето, когато често е преминавал от португалски в испански ръце и обратно. Днес е включен в списъка на ЮНЕСКО като част от световното културно наследство. Ще направим пешеходна обиколка по китните калдъръмени улички с бели средиземноморски къщи и цъфнали дървета и ще спрем за обяд в местен ресторант. След това продължаваме панорамната обиколка на града с автобус. Екскурзията ни завършва в ранния следобед на пристанището в Колония, откъдето се прибираме обратно с ферибота до Буенос Айрес. Нощувка.

Ден 17 /04.03.2025, вторник/ Буенос Айрес – Рим
Закуска. Трансфер до международното летище Министро Пистарини за полет до Рим в 13:45 ч. Продължителност на полета: 13 часа и 15 минути. Нощувка в самолета.

Ден 18 /05.03.2025, сряда/ Рим – София
Кацане в 06:40 ч. на летище Фиумичино. Продължение за София в 14:10 ч. Връщане в България в 17:00 ч. Край на пътешествието и до нови срещи.

 

Обща пакетна цена:
Цена на човек в двойна стая при група от мин. 18 туристи   9 490 лв      9 190 лв

При необходимост туроператорът си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

За записване е необходимо да ни изпратите заявка с имената на участниците на office@qtravel.bg
или да се обадите на 089 20 50 324 Светлана Лукина

Допълнителна информация

В общата пакетна цена са включени:

 • Самолетни билети София – Рим – Рио де Жанейро и Буенос Айрес – Рим – София с ИТА Еъруейс с включен 1 брой чекиран багаж и летищни такси;
 • Самолетни билети Рио де Жанейро – Игуасу – Буенос Айрес – Ушуая – Ел Калафате – Буенос Айрес с включен 1 брой чекиран багаж и летищни такси;
 • 16 нощувки със закуски в проверени и специално подбрани хотели 3* и 4*;
 • Ранно настаняване с включена закуска при пристигане в Рио де Жанейро;
 • 1 обяд в местен ресторанти в Рио де Жанейро;
 • 1 вечеря с напитки и Танго Шоу в клуб La Ventana в Буенос Айрес;
 • Всички трансфери и турове с климатизиран автобус, съобразен с броя на групата;
 • Всички входни такси на посещаваните забележителности;
 • Лицензирани местни екскурзоводи във всеки град;
 • Професионален водач с многогодишен опит в тази дестинация;
 • Предварителна географска и историческа информация за страната и посещаваните градове и забележителности;
 • Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с включени медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване с покритие 30 000 щ. д.

 

Допълнително се заплащат:

 • Доплащане за единична стая: 1170 щ.д.;
 • Вечеря в чураскария и посещение на клуб Rio Scenarium: 110 щ.д. при 10 туристи;
 • Екскурзия до Нитерой с включен обяд: 125 щ.д. при 10 туристи;
 • Вечеря с фолклорно шоу в Рафаин Катаратас в Игуасу: 95 щ.д. при 10 туристи;
 • Екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто с обяд: 195 щ.д. при 10 туристи;
 • Целодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с обяд: 395 щ.д. при 10 туристи;
 • 4-часов Круиз в канала Бийгъл: 165 щ.д. при 10 туристи;
 • Eкскурзия до долината Карбахал и езерата Ескондидо и Фаняно с обяд: 165 щ.д. при 10 туристи;
 • Разходка с корабче пред ледника Перито Морено: 55 щ.д. при 10 туристи;
 • Минитрекинг на Перито Морено: 350 щ.д. при 10 туристи;
 • Еднодневна екскурзия с катамаран по езерото Аржентино и ледниците Онели, Спегацини и Упсала с обяд: 395 щ.д. при 10 туристи;
 • Еднодневна екскурзия до Ел Шалтен с обяд: 175 щ.д. при 10 туристи;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“: прави се по желание и цената се изчислява индивидуално при запитване;
 • Бакшиши за екскурзоводи и шофьори (при добро обслужване е прието да се дават по 6 щ.д. на турист на ден);
 • Резервиране на определени седалки по време на полетите;

 

Важна информация:

 • Цената на пътуването е валидна при група от минимум 18 туристи;
 • Необходими документи за записване: международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датите на пътуването, подписан договор и депозит от 3000 лева на човек;
 • Краен срок за събиране на групата: 08.2024.
 • Доплащане на цялата сума с допълнителните екскурзии: 60 дни преди отпътуване;
 • Настаняването в хотелите е между 14:00 и 16:00 ч., а освобождаването е в 11:00 ч.
 • Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
 • Цените са изготвени при курс: 1 USD = 1,80 лева и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева организаторът си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към датата на доплащане.
 • Цените са базирани на бразилски и аржентински данъци към 01.02.2024 и при промяна на ставките, ще се наложи преизчисляване на цените.
 • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
 • В случай, че минималният брой записани туристи за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, по условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

 

Галерия