Маршрут

Програма

 • Продължителност:

  20 дни/ 17 нощувки
 • Държави:

  СИНГАПУР
  ТАЙЛАНД
  КАМБОДЖА
  ВИЕТНАМ
 • Маршрут:

  София-Сингапур-Натон (Ко Самуи, Тайланд)-Лаем Чабанг (Банкок,Тайланд)-Сиануквил (Камбоджа)-Фу Ми (Хошимин, Виетнам)-Ня Чанг(Виетнам)-Дананг (Хуе, Виетнам)-Сингапур-София
 • По време на тази екскурзия ще видите:

  Югоизточна Азия е една от най-удивителните части на света. Тук се редуват огромни мегаполиси със зашеметяващи природа и плажове. Разноцветната култура и смесицата от религии допълват пъстрата палитра от изживявания Зимните месеци са най-подходящото време да избягаме там. Нещо повече - предлагаме ви да прекарате една магична Коледа и Нова година в топлото сърце на Азия.

ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

ДЕН 1/ 19.12.2024 София – Сингапур
Полет София-Истанбул-Сингапур.

ДЕН 2/ 20.12.2024 Сингапур
Кацане в Сингапур в 17:30 ч. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 3/ 21.12.2024 Сингапур
Закуска. Организирали сме за вас обзорна екскурзия на Сингапур (включена в цената). Ще се отправим към колониалния център на града и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края  на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим и известната градина с орхидеи, която е част от световното наследство на ЮНЕСКО. Тук ще разгледаме част от 1000 вида орхидеи и над 2000 техни хибриди. Следва китайският квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини.  Връщане в хотела. Вечерта, желаещите могат да посетят (срещу доплащане) една от емблемите на Сингапур – хотела Marina Bay Sands и обзорната площадка на 57-мия етаж на третата кула, Ще разгледаме Сингапур от високо. В съседство се намират Gardens By The Bay, където в 19:45 започва светлинно-музикално шоу. Елате с нас и се насладете на вълнуващата гледка на светещите супер дървета, съпроводена от тематична музика. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 4/ 22.12.2024 Сингапур, отплаване в 16:00ч.
Закуска. Около обяд ще освободим хотела. Следва трансфер до круизния терминал за чекиране и настаняване на кораба.

ДЕН 5/ 23.12.2024 Плаване
Свободен ден за почивка и забавления  на борда на кораба.

ДЕН 6/ 24.12.2024 Натон, Тайланд (Ко Самуи), 08:00-16:00ч.
Ко Самуи е третият по големина остров в Тайланд след Пукет и Ко Чанг. Целият остров може да бъде обиколен по един единствен път само за 1 час. Днес туристи от цял свят посещават това местенце и се наслаждават на спокойствието и красотата, които то предлага. Предлагаме ви екскурзия (срещу доплащане), по време, на която ще посетите Скалите на прародителите (Grandmother and Grandgather rock), които изумяват със своите фалически форми. Ще наблюдаваме  змийско шоу в специална змийска ферма. Ще посетим един от най-красивите водопади и ще преминем край кокосови плантации, с които е прочут островът.

ДЕН 7/ 25.12.2024 Лаем Чабанг, Тайланд (Банкок), акостира в 08:00ч.
Обзорна екскурзия на столицата на Тайланд (срещу доплащане). Банкок е изпълнен с изумителни забележителности – културни и развлекателни, които задължително трябва да видите: Храмът на Изумрудения Буда, който е част от Кралския дворец и е един от най-свещените будистки храмове в Банкок. Полюбувайте се на впечатляващата тайландска архитектура и пищния дизайн на комплекса Grand Palace. Той е една от най-популярните забележителности не само на Банкок, но и в цял Тайланд. Ще ви позвозим на катер през канала до Храма на Зората, една от най-емблематичните забележителности в Банкок. След края на екскурзията, предлагаме срещу доплащане още една възможност – полет от Банкок до Сием Рип, за да посетим Анкор Ват – най-големият храмов комплекс в света. За целта, ще имаме 2 нощувки в Сием Рип и с полет до Сиануквил, на 27.12 ще се присъединим отново към групата на кораба.

ДЕН 8/ 26.12.2024 Лаем Чабанг, Тайланд (Банкок), отплава в 16:00ч.
За втория ни ден в Лаем Чабанг планираме екскурзия до Патая (срещу доплащане). Патая е курорт и за разлика от „Града на греха“ – Банкок предлага спокойствие и друг тип развлечения. Екскурзията започва с 20-километров трансфер от пристанището. Първата спирка е Храмът на истината. Неговото строителство започва през 1981 г, но той е уникален с това, че е изцяло изграден от тиково и желязно дърво, без нито един пирон. С височина от 105 м се счита за една от най-високите дървени сгради в света. Ще отделим време за плаващия пазар, където под формата на атракция са изложени традициите и начина на живот на хората по реката. Следваща спирка е Nongnooch – най-голямата ботаническа градина в Югоизточна Азия. Там, на площ от 600 акра се отглеждат в естествена среда огромен брой растения. В програмата за екскурзията сме предвидили и няколко спирки на обзорни площадки, както и посещение на търговски център.

ДЕН 9/ 27.12.2024 Сиануквил, Камбоджа 08:00-21:00ч.
Сиануквил е най-големият морски курорт в Камбоджа и главно пристанище на страната. Намира се в Сиамския залив.  В днешния ден срещу доплащане ще имате възможността да посетите най-известните храмове в областта Ват Леу и Ват Краом в планината Сиануквил или националния парк „Ream“, който ще ви омагьоса с невероятната си  природа. Групата, която е пътувала до Анкор Ват, се присъединява към останалите в ранния следобед на този ден.

ДЕН 10/ 28.12.2024 Плаване
Свободен ден за почивка и забавления  на борда на кораба.

ДЕН 11/ 29.12.2024 Фу Ми(Хошимин), Виетнам 07:00-19:00ч.
В днешния ден имате възможност да участвате в екскурзия до Хо Ши Мин (срещу доплащане). Столицата на Виетнам е град на контрасти. Редом с оживените пазари, препълнените кафенета по тротоарите и многобройните студиа за масаж и акупунктура, в града усилено се строят и модерни небостъргачи. Възможност за обзорна екскурзия (срещу доплащане), по време на която да разгледате най-известните забележителности, сред които са Военно-историческият музей , катедралата Нотр Дам и най-големият по размер будистки храм в Хошимин – Vĩnh Nghiêm. Друг шедьовър на архитектурата, и по-конкретно на Густав Айфел, е Saigon Old Post Office (Старата поща на Хошимин). Пазарът Ben Thanh се е превърнал в много популярно туристическо място, главно поради богатата си история и първокласно местоположение.

ДЕН 12/ 30.12.2024 Ня Чанг, Виетнам  10:00-18:00ч.
Ня Чанг представлява магическа комбинация на исторически обекти със зашеметяваща природа. Заобиколен от хълмове и надарен с прекрасни плажове, тюркоазения залив на града прегръща в себе си и много очарователни острови. Възможност за екскурзия (срещу доплащане) до кулите Po Nagar Cham – един от малкото останали обекти от цивилизацията Чам и пагодата Лонг Сон.

ДЕН 13/ 31.12.2024 Да Нанг, Виетнам (Хуе), акостира в 13:00ч.
Да Нанг е основният град в централен Виетнам. В днешния следобед ще организираме обзорна екскурзия (срещу доплащане) и ще разгледаме основните му забележителности. Ще преминем по Драконовия мост. Със своите 666 м, той е най-дългия във Виетнам. Ще се насладим на спокойствието на пагодата Пхап Лам. Ще посетим розовата катедрала, построена по време на френската власт. След връщане на кораба ще се подготвим за посрещане на Новата 2025 година.

ДЕН 14/ 01.01.2025 Да Нанг, Виетнам (Хуе), отплава в 16:00ч.
Никъде чарът и историята на Виетнам не са устояли по-дълго, отколкото в древния пристанищен град Хой Ан. По време на днешната екскурзия (срещу доплащане) ще откриете много домове, минерални бани, пагоди, мостове и магазини, храмове, сред които Phuc Kien. А красивата плажна ивица в Куа Дай е идеалното място за почивка след разходката.

ДЕН 15/ 02.01.2025 Плаване
Свободен ден за почивка и забавления  на борда на кораба.

ДЕН 16/ 03.01.2025 Плаване
Свободен ден за почивка и забавления  на борда на кораба.

ДЕН 17/ 04.01.2025 Сингапур, напускане на кораба след 07:00 ч.
Днес освобождаваме каютите на кораба. Имаме организиран трансфер до хотела, където ще оставим куфарите си. Тъй като настаняването ще започне в ранния следобед, ще използваме свободното време за самостоятелна разходка и последни покупки в Сингапур. Около 16:30 ч започва нашата екскурзия (срещу доплащане) до Сентоса и многобройните му атракциони. Това е тропически остров, намиращ се на около 500 м на юг от Сингапур. Името му в превод означава „Мир и спокойствие“.  Заедно с екскурзоводката ще се качим на лифта, който съединява острова със Сингапур. Пред нас ще се открие панорамна гледка към града, круизното пристанище, плажовете и южните острови. Ще посетим втория по големина в света океанариум като преминем през него по прозрачен тунел. Ще попаднем в сърцето на подводния свят и ще се запознаем с над 250 вида морски обитатели.  Следва почивка и време за самостоятелна разходка по плажа на острова. С падането на нощта започва вечерната фантастична пиеса „Крилата на времето“. Ще се отправим на пътешествие през историята. Ще станем свидетели на великолепно зрелище, създадено с помощта на последните постижения на високите технологии – пиротехника, лазерна холография, компютърни изображения, потресаващи огнени и водни ефекти и пленителна музика. Следва връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 18 / 05.01.2025 Сингапур
Закуска. Ранен трансфер до летището за полет до София в 10:10 ч. Кацане на летище София вечерта на 05.01.2025 г.

 

Категория Тип кабина Цена
 MM Вътрешна каюта 7620 лв   7420 лв
 F Каюта с прозорец 8190 лв  7990 лв
 VF Каюта с балкон 8830 лв  8630 лв


За записване е необходимо да ни изпратите заявка с имената на участниците на office@qtravel.bg

или да се обадите на 089 20 50 324 Светлана Лукина

Допълнителна информация

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
✔ Самолетни билети София-Сингапур-София (с прекачване) с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж
✔ 14 нощи на борда на MS Noordam, с изхранване на база “пълен пансион”, т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.
✔ 3 нощувки със закуска в хотел**** в Сингапур.
✔ Всички трансфери по програмата
✔ Обзорна екскурзия в Сингапур
✔ Пристанищни такси
✔ Развлекателни програми на борда на кораба
✔ Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
✔ всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
✔ ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
✔ Представител на туроператора при записани минимум 15 човека

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
✔ Всички допълнителните екскурзии по маршрута (включена е единствено обзорна в Сингапур)
✔ Допълнителни разходи за полети и нощувки в Сием Рип (по желание)
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Храната в специализираните ресторанти
✔ Ползването на сателитен телефон и интернет
✔ Такса обслужване – 16 USD/човек/ден. Заплаща се на борда на кораба
✔ Такса за издаване на виза за Тайланд – 80 USD.
✔ Такса за издаване на виза за Виетнам – 60 USD/човек. Издава се на борда на кораба.
✔ Такса за издаване на виза за Камбоджа – 60 USD/човек. Издава се на борда на кораба.

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
✔ Депозит 1 – 2000 лв. при записване
✔ Депозит 2 – 2000 лв. до 11.09.2024 г
✔ Пълно плащане – до 15.11.2024 г

Неустойки при анулации:
✔ До 10.09.2024 – 1000 лева/човек
✔ 11.09-18.10 – 30% от стойността на круизния пакет
✔ 19.10-19.11.2024 – 50%
✔ След 19.11.2024 – 100%

ЗАПИТВАНЕ:
* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен – на запитване!

Галерия