Маршрут

Програма

  • Продължителност:

    19 дни/ 17 нощувки
  • Държави:

    Маршрут: Сингапур - Пенанг (Малайзия) - Пукет (Тайланд) - Хамбантота - Коломбо (Шри Ланка) - Кочи (Япония) - Мумбай - Делхи - Агра (Индия)
  • По време на тази екскурзия ще видите:

За дати 06-24.02.2024 няма места!

Очаквайте нови дати!
Запишете се за нашия бюлетин, за да научите  първи за новите дати:
изпратете Вашия и-мейл на office@qtravel.bg
 

Акценти на програмата:
✔ Включени самолетни билети София-Сингапур и Делхи-София с пречакване и 20 кг чекиран куфар
✔ Включени самолетни билети за вътрешен полет Мумбай-Делхи
✔ 1 нощувка със закуска в Сингапур в хотел ****
✔ 13 нощувки на борда на кораб Celebrity Millennium с изхранване пълен пансион
✔ 2 Нощувки със закуска в Агра в хотел 4*
✔ 1 нощувка със закуска в Делхи в хотел 4*
✔ 2-дневна екскурзионна програма в Делхи и Агра
✔ водач от агенцията през цялото пътуване

 

 

ДЕН 1/ 06.02.2024 София- Сингапур    
Полет София-Сингапур с прекачване.

ДЕН 2/ 07.02.2024 Сингапур     
Сутрешно кацане в Сингапур. Начало на обзорна екскурзия. Сингапур е един модерен мегаполис, съчетал множество култури и архитектурни стилове. Ултрамодерни небостъргачи и търговски центрове съжителстват с малки традиционни кварталчета. Усеща се влиянието на китайска, малайзийска и индийска култура. Всичко това е заобиколено от буйна зелена растителност. Не напразно градът е считан за най-зеленият и чист мегаполис в Азия. Ще се отправим към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Трансфер до хотел. Настаняване. Вечерта можете да наблюдавате светлинното и музикално шоу в Gardens By The Bay. То е безплатно и се провежда всеки ден между 19:45 и 20:45. Нощувка.

ДЕН 3/ 08.02.2024  Сингапур, отплава в 20:00 ч.            
Закуска. Свободно време за разходка из града. Възможност за посещение на прочутия хотел „Марина Бей Сандс“ и изкачване на обзорната площадка на 57-мия етаж на кула 3. Връщане в нашия хотел и освобождаване на стаите. Трансфер до пристанище. Настаняване на борда на кораба. Отплаваме в 20:00.

ДЕН 4/ 09.02.2024 плаване 
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 5/ 10.02.2024 о. Пенанг, Малайзия 08:00-18:30 ч                
Островът е наричан още „Перлата на Малайзия“. Предлагаме ви екскурзия(срещу доплащане), по време на която ще посетим Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си.  Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.

ДЕН 6/ 11.02.2024 о.Пукет, Тайланд 07:00-19:00 ч        
Днес ви предлагаме(срещу доплащане) разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско море. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплувате по лагуната и тъмните пещери и ще направите шнорхелинг над огромни корали. На връщане, ще спрете за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване.

ДЕН 7/ 12.02.2024 плаване 
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 8/ 13.02.2024 плаване 
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 9/ 14.02.2024 Хамбантота, Шри Ланка 08:00-19:00 ч 
При първата ни спирка в Шри Ланка ви предлагаме(срещу доплащане) сафари в национален парк. Ще имате възможност да видите от близо и в естествената им среда някои от най-екзотичните азиатски животни – слонове, леопарди, голямо разнообразие от птици. Заедно с изумителните гледки от местната природа, това е едно изживяване, което не бива да пропускате.

ДЕН 10/ 15.02.2024 Коломбо, Шри Ланка 06:00-17:00 ч               
За днес сме подготвили обзорна обиколка на столицата на Шри Ланка(срещу доплащане) . Те ще започне от старата част на Коломбо и район Петах. Ще видим стария пазар и колониални сгради – сградата Пощата и Червената джамия. Ще продължим обиколката си до новата част на град Коломбо, където ще видим сградата на кметството, която прилича на „Белия дом“. Ще видите и най-големия парк в Коломбо – Viharamaha Devi. Кръстен е на кралица Вихара Махадеви, майката на крал Дутугемуну. Тук се извисява огромна статуя на Буда, както и серия от водни фонтани. Продължаваме покрай площад „Независимост“, международната конферентна зала „Бандаранайке Мемориъл“,която е подарък от китайското правителство на г-жа Сиримаво Бандаранайке – първата жена в света на длъжност министър-председател. Ще се насладим на местните аромати и подправки. Ще посетим спокойния храм Seemamalka на езерото Бейра. Той е проектиран от известния архитект Джефри Бауа.

ДЕН 11/ 16.02.2024  Кочи, Индия, акостира 14:00 ч 
Предлагаме ви обзорна екскурзия в КочИ срещу доплащане. „Перлата на Арабско море“ има едн  о от най-добрите естествени пристанища в света. В продължение на 600 години то е било ключово за търговията с подправки и е приемало търговски кораби от цял свят. Резултатът е една комбинация от култури. Същото разнообразие цари и по уличните пазари и заведения. Ще видим църквата Св.Франциск, в която през 1503 г първоначално е погребан Вашку Да Гама. Няма да пропуснем и 400-годишната синагога Парадеси.

ДЕН 12/ 17.02.2024  Кочи, Индия, отплава в 17:00 ч 
През втория ни ден в Южна Индия сме организирали полудневна разходка с традиционна лодка във водите на реката Алапуза и нейните канали край Кочи. Ще се насладим на буйната растителност, типична за тази част от Индия. Ще посетим местно селище, където ще се вкусим от местната храна и ще се запознаем с живота на местните хора.

ДЕН 13/ 18.02.2024 плаване 
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 14/ 19.02.2024 Гоа(Мурмугао) 07:00-16:30 ч 
Индия е страна, която зашеметява със своите крайности. За да ви накараме отново да искате да се върнете тук, ще  ви покажем най-доброто от главния град на щат Гоа. След това ще посетим плантация за тропически подправки, където местните жители отглеждат пипер, ванилия  и кашу. Разбира се, ще оставим време за плаж, защото Гоа е известен именно с това- райски местенца, окъпани от водите на Арабско море.

ДЕН 15/ 20.02.2024 Мумбай(Бомбай), Индия, акостира в 09:00 ч 
Добре дошли в града на Bollywood. Предлагаме обзорна екскурзия на Мумбай(срещу доплащане), която ще ви потопи в атмосферата на този забързан и космополитен град. Ще ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive. Подгответе се за много впечатления и заредете фотоапаратите.

ДЕН 16/ 21.02.2024 Мумбай, Индия, напускане на кораба 
Днес след закуска освобождаваме каютите и се отправяме към летището в Мумбай за полет до Делхи. След кацане, имаме трансфер до Агра(около 4 ч), където ще пренощуваме в 4-звезден хотел.

ДЕН 17/ 22.02.2024 Агра, Индия 
В днешния ден ще посетим Тадж Махал – една от най-разпознаваемите и вълнуващи забележителности в света. Дворецът е построен от Шах Джахан, за да съхрани тялото на любимата му съпруга Мумтаз Махал, която починала при раждането на 14-тото си дете, през 1631 г. Изграждането на Тадж Махал започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., от хиляди строители и занаятчии. Тадж Махал е най-добрият пример за мугалския архитектурен стил, който съчетава елементи от персийски, турски и индийски архитектурни стилове. През 1983 г. Тадж Махал е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното архитектурно наследство. Ще посетим форта на Агра, известен още като „Червения форт“, построен през 16 век. Екскурзията е включена в цената. Трансфер от Агра до Делхи (около 4 ч) и настаняване в хотел 4*в Делхи. Нощувка.

ДЕН 18/ 23.02.2024 Делхи, Индия 
Закуска. Следва обзорен тур на Делхи. Ще видите забележителности като Джама Масджит – една от най-притегателните религиозни постройки в целия свят, ще разгледате цветния пазар Чандни Чок на рикша, Черверната крепост, гробницата на Хамаюн,  Кутб Минар и други. Включено в цената. Вечеря и нощувка.

ДЕН 19/ 24.02.2024 Делхи, Индия 
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за ранен сутрешен полет до София. Кацане в България в късния следобед.

 

Без изисквания за тестове и ваксини за Ковид-19

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.04.2023     

 КАТЕГОРИЯ            ТИП КАБИНА                        ЦЕНА

I2                       Вътрешна кабина                     6820 лв          6620 лв

O2                       Кабина с прозорец                  7380 лв          7180 лв

 


За записване е необходимо да ни изпратите заявка с имената на участниците на office@qtravel.bg

или да се обадите на 089 20 50 324 Светлана Лукина

Допълнителна информация

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
✔ самолетен билет за полети София – Сингапур, Делхи – София с включен чекиран куфар 20 кг
✔ самолетен билет за полет Мумбай-Делхи, с включен чекиран куфар 20 кг
✔ 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
✔ 13 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Celebrity Millennium
✔ 1 нощувка със закуска в Агра в хотел 4*
✔ 2 нощувки със закуска в Делхи в хотел 4*
✔ 2-дневна екскурзионна програма в Златния триъгълник на Индия с англоворящ екскурзовод и превод от водача на групата. Включени входни такси на посещаваните обекти.
✔ обзорна екскурзия на Сингапур
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
✔ ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
✔ Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
✔ Трансферите по програмата
✔ Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
✔ Такса обслужване на кораба в размер на 17.50 USD на човек на ден
✔ Такса за издаване на виза за Тайланд
✔ Електронна 1-годишна виза за Индия – 40 USD. Издава се предварително.
✔ Съдействие за издаване на виза за Индия – 50 лв.

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
✔ Депозит: 2000 лв/човек при записване
✔ Доплащане до 20.12.2023

Неустойки при анулация:
✔ до 20.12.2023 – загуба на депозита
✔ 21.12.2023-08.01.2024 – 50%
✔ след 08.01.2024 – 100%

ЗАПИТВАНЕ:
* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен – на запитване!

Галерия